מבשלים בשר בקר, בצל ושום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים יין, רוטב עגבניות, 1/2 כפית מלח, אגוז מוסקט ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להכין רוטב לבן, מניחים קמח 1/2 מלח כפית בסיר בינוני על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מורחים תערובת 1 כוס בשר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים חצי פסטה על תערובת בקר. למעלה עם 1 1/2 כוסות תערובת בשר. חזור על שכבות עם פסטה הנותרים תערובת בשר. למעלה עם רוטב לבן.