פסיון צלי עם סיידר ובייקון
גשו לסופר וקנו סיידר, ציר עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו סיידר תפוחים בסיר אחד עוף מטוגן עם כרוב ניצנים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז 5.ממיסים את החמאה בצלחת גדולה שאינה חסינת מקל. עונדים את הפסיונים, מוסיפים למנה וחומים מכל הצדדים.
מוסיפים את הבייקון, הבצל, הסלרי והבצל לצלחת ומבשלים 10 דקות עד שהבצל רך והבייקון פריך.בזהירות לשפוך את כל עודף שומן.להחזיר את הפסיונים למנהוממרח על התפוחים.
יוצקים את הרוכב ואת מניית העוף, מביאים טועהמבשלים, מכסים במכסה ומבשלים בתנור במשך 25 דקות עד שהציפורים מבושלות דרך.
הסר את הציפורים מן המנה ואת keepwarm. החזר צלחת לכיריים מעל בשר גבוה.
תן את הבועה הנוזלית עד מופחת על ידיחצי, ואז להוסיף את הכרוב, לכסות עם ליד ומבשל במשך 3 דקות.
הוסף את הקרם, בדוק את התיבול, ולהמשיך לבשל במשך 1 דקות יותר.
מגישים את הפסיון על גבי תערובת הכרוב עם כמה מועךפוטטו, אם אתה רוצה.