קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים שוקולד קרמל תפוחים

פעמיים שוקולד קרמל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פעמיים שוקולד קרמל תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 742 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, שוקולד מריר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחים קרמל שוקולד, תפוחים קרמל שוקולד, ו שוקולד-פקאן קרמל תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ויבש 5 תפוחים (אנחנו מעדיפים סבתא סמית 'זנים פוג' י, 6 עד 8 עוז. כל). הכנס מלאכה או מקל ארטיק באמצע הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף רגיל או נייר שעווה כי כבר מצופה בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
בקערה המוגדרת על מחבת של מים רותחים, לשלב 14 אונקיות (כ 50 חתיכות) קרמל רך עטוף (כגון קראפט) ו 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחזיק את המקל, לטבול כל תפוח אחד בכל פעם לתוך הקרמל על שלושה רבעים של הדרך. להסתחרר למעייל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים תפוחים על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד הקרמל הוא מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים 5 אונקיות שוקולד מריר בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
טובלים צד אחד של כל תפוח בשוקולד מריר-מתוק, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים 5 אונקיות שוקולד חלב בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
טובלים את הצד השני של כל תפוח בשוקולד חלב, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
14
אם תרצה, במקום 1 כוס קצוצה שקדים קלויים (אופציונלי; אנחנו אוהבים את הדרך שבה אלה נראים ללא האגוזים) על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
15
מגלגלים שליש תחתון של כל תפוח בשקדים למעיל. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)