קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן
פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פנה עם אספרגוס וקרם סלמון מעושן.

הוראות

1
לקצץ אספרגוס לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוצצים דק שאלוט. דק לגרר מספיק גרידת לימון כדי למדוד 1 1/2 כפיות ולסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2
חותכים סלמון לרצועות 2 x 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
ממלאים סיר פסטה 6 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לאספרגוס ופסטה. הכינו קערת קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מבשלים אספרגוס במים רותחים עד פריך במכרז, כ 3 דקות, ועם העברת כף מחוררת למי קרח כדי להפסיק לבשל. מילואים מים בסיר על אש נמוכה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לנקז אספרגוס ולהניח בצד כמה עצות אספרגוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
במחבת עמוקה 12 אינץ ' כבד לבשל שאלוט בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים בקרם ו zest ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות. מערבבים 2 כפות מיץ לימון ולהסיר מחבת מחום. להחזיר מים בסיר לרתיחה. מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם אספרגוס, 1/2 כוס מים פסטה, שלושה רבעים סלמון, הנותרים מיץ לימון כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת עוד מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מגישים פסטה מעוטרת בקצות אספרגוס שמורות וסלמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת