קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן

פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן
פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, פפרדלה עם סלמון ואפונה ברוטב פסטו שמנת, ו פנה עם אספרגוס וקרם סלמון מעושן.

הוראות

1
לקצץ אספרגוס לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוצצים דק שאלוט. דק לגרר מספיק גרידת לימון כדי למדוד 1 1/2 כפיות ולסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
חותכים סלמון לרצועות 2 x 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
ממלאים סיר פסטה 6 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לאספרגוס ופסטה. הכינו קערת קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מבשלים אספרגוס במים רותחים עד פריך במכרז, כ 3 דקות, ועם העברת כף מחוררת למי קרח כדי להפסיק לבשל. מילואים מים בסיר על אש נמוכה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז אספרגוס ולהניח בצד כמה עצות אספרגוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
במחבת עמוקה 12 אינץ ' כבד לבשל שאלוט בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים בקרם ו zest ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות. מערבבים 2 כפות מיץ לימון ולהסיר מחבת מחום. להחזיר מים בסיר לרתיחה. מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם אספרגוס, 1/2 כוס מים פסטה, שלושה רבעים סלמון, הנותרים מיץ לימון כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת עוד מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מגישים פסטה מעוטרת בקצות אספרגוס שמורות וסלמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי