קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון

פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון
גשו לסופר וקנו את פפרדלה, גראנה פאדנו, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף בייקון ומבשל, בוחשלעתים קרובות, עד השומן הוא שניתנו בייקון iscrisp, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
להוסיף כרישה ועליונה עם מלח. להגדיל את החום בינוני-גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה להתחיל חום, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים שמנת, קורנית, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, reducheat, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsauce מעובה ומצפה את הגב של אספון, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים פסטה, הזמנת 2 כוסספסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים פסטה, פרמזן, ו 1 כוס pastacooking נוזל לרוטב ומערבבים למעיל.להגדיל את החום בינוני ונמשךחריכה, הוספת נוזל בישול נוסף נחוץ, עד פסטה מעילי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק