אם יש לכם מלח, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. וזה די טוב. נסו פרמזן פורטובלו, פרמזן פטריות פורטובלו, ו פרמזן פורטובלו אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להביא מרק עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד גריסים מתעבים. מערבבים בתערובת פורטובלו וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 אונקיות צ'דר מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.