ג'מלי צדפה צרוב עם אספרגוס, אפונה הצמד ופקורינו דורש בערך 36 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 589 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אספרגוס, טרגון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו, שקדים קלויים ואפונה פקורינו, ו סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונת הצמד ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט גרידת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פסטה במים מומלחים רותחים לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
2
בינתיים מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
4
מוציאים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר. מחזירים את המחבת לכיריים ומוסיפים 2 כפות שמן, בצל ושום; מבשלים, על אש בינונית-גבוהה, 5 דקות או עד שהבצל מתחיל להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
מוסיפים אספרגוס; מבשלים 2 דקות או עד ירוק בהיר. מערבבים אפונה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
אפונה
6
הוסף ורמוט; לבשל 1 דקה או עד מופחת זיגוג. מוסיפים טרגון ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
ורמוט
זיגוג
7
מסירים מהאש.
8
מחממים 1 כף שמן שנותרה במחבת נפרדת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פלפל
מלח
10
מוסיפים למחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מחזירים מחבת גדולה לכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים פסטה מבושלת ו 2 כפות חמאה, ומבשלים 1 דקה או עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
חמאה
13
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה גבינה, מחצית מהפנצ ' טה השמורה, ושאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מחלקים פסטה בין 4 קערות, מעליהם כל אחת באופן שווה עם צדפות, ומפזרים את הפנצ ' טה שנותרה.