צמצום בלסמי
הפחתת בלסמי עשויה להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שליו צלוי עם הפחתת בלסמי, לחם שטוח קפרזה עם הפחתת בלסמי, ו סטייק עין-צלעות עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרק הבא 3 מרכיבים בסיר מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה 15 עד 20 דקות או עד מופחת בחצי.
מערבבים בחומץ. לבשל 10 דקות או עד התערובת צמצמה כ 1/2 כוס ויש לו את העקביות של רוטב קל.
הסר מהחום, מתח רוטב דרך מסננת בסדר רשת, ולחזור למחבת.
להקציף בחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הערה: אם עושים קדימה, חם בעדינות להקציף בחמאה רק לפני ההגשה.
השף ג ' ון ממליץ: יינות אדומים הנמוכים בטאנינים אבל "פירות קדימה" (כלומר פרי הוא אחד המרכיבים הראשונים שאתה טועם), כדי לשפר את הסלק. למרות שהוא מייצר יינות לבנים ראויים לציון, הוא אומר כי דגים עשירים ושמנוניים בגריל כגון סלמון הם רדידים מושלמים לאדומים. הזנים האהובים עליו עם מנה זו הם פינו נואר או, למשהו שונה, גרנשה צרפתית או ספרדית.