צדפות בגריל ו פטוצ'יני עם רוטב חמאת אפונה אנגלית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יין, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וצדפות, צדפות ברוטב חמאת לימון, ו עוף בגריל עם פטוצ'יני ברוטב בזיליקום קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
2
שים את האפונה לתוך מחבת רוטב בינוני לכסות עם מים קרים.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים על 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסננים את האפונה ולצלול אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל. מתח. מחית את האפונה באמצעות טחנת מזון או מעבד מזון, ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או מים או משהו כזה. אתה רוצה עקביות כי הוא לא דביק ולא מימי. תניח בצד.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים את השאלוט והיין במחבת רוטב לא תגובתי בינונית מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מנמיכים את החום בהדרגה להקציף 1-כוס של החמאה, אחד או שניים חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה שולבה, להסיר את הרוטב מהחום. מסננים את רוטב החמאה ומשליכים את המוצקים. החזר את הרוטב לסיר. לגרד את פירה אפונה לתוך הסיר עם רוטב חמאה ולהוסיף חצי מנטה טחון, ערבוב עד משולב באופן מלא. לכסות ולהניח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הנח את הצדפות על הסורגים של הגריל או מחבת הגריל. הם צריכים לרחוש. אל תצטופפו בצדפות, לעבוד בקבוצות במידת הצורך. גריל אותם בצד אחד עד הצדפות לפתח סימני גריל חום זהוב, על 1 עד 2 דקות. ואז להפוך אותם פעם אחת ולהמשיך לבשל עוד דקה בערך יותר. הם בקושי מבושלים ונדירים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל ולאפשר להם לנוח בזמן שאתה מסיים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
10
מסננים את הפסטה במהירות להעביר אותו לקערה גדולה. אפשר כמות קטנה של מי בישול לבוא.
מוסיף את קורנית טחון, נשאר מנטה וחמאה שנותרה. לזרוק well.To מגישים בעדינות לחמם את רוטב האפונה על אש נמוכה ולאחר מכן כפית כמות קטנה של על 6 צלחות מחוממות או קערות רדודות. מערבלים חלק מהפסטה לצורה קומפקטית ומניחים אותה ליד הרוטב. למעלה עם 2 צדפות לצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים