Gnudi con Fiori di Zucca
Gnudi con Fiori di Zucca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, קמח, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו פרחי קישואים ממולאים מטוגנים (פיורי די זוקה פריטי), פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, ו Negroni di Fiori (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפיות מלח.
נקו את פריחת הקישואים, הסירו את הבוכנות ושטפו אותן בעדינות מתחת למים זורמים כדי להסיר כל אבקה מן הפנים.
תנו לאוויר להתייבש. מילואים 4 פרחים ולהניח בצד. להיזהר לא למחוץ את הפריחה, בעדינות לקצוץ אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את ריקוטה, פרחי קישואים קצוצים, ביצה, Parmigiano וחצי מהקמח. באמצעות כף עץ, לערבב עד החומרים משולבים היטב, להיזהר לא לרסק את חתיכות של פריחה. מלח, לפי הטעם. באמצעות הידיים שלך, טופס 8 ניוקי גדול מן התערובת, באמצעות כל זה.
מניחים את שאר הקמח בקערה רדודה. לדלות את כל 8 ניוקי דרך הקמח, כך שכל הצדדים של הניוקי הם מאובקים בקמח. בעדינות לנער את כל עודף.
בעדינות לזרוק את הניוקי במים הרותחים. כאשר הניוקי לעלות למעלה, לאחר כ 3 עד 5 דקות, להשתמש בכף מחורץ כדי להסיר את ניוקי מוכן מן הסיר ולהניח בצד להתייבש.
בעוד הניוקי טבחים, לשלב את החמאה וזעפרן בסיר 10 אינץ ' מעל להבה בינונית.
תן להמיס עד הזעפרן צובע את החמאה.
מוסיפים את 4 הפריחה הנותרת ואת הניוקי המנוקז למחבת ומבשלים בעדינות. אם הניוקי התקרר במידה ניכרת, אפשר להם לבשל במשך כמה דקות עד שחומם מחדש.
מחלקים את הניוקי ל 4 קערות פסטה מחוממות.
מקשטים עם פקורינו ומגישים מיד.