צדפות מטוגנות עם Rémoulade חריף
צדפות מטוגנות עם Rémoulade חריף נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך טרגון, פפריקה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות מטוגנות ברוטב עגבניות-Remoulade, חמוצים מטוגנים עם Remoulade חריף, ו שרימפס מטוגנים עם Remoulade חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המיונז בקערה בינונית, מוסיפים את החרדל, צלפים, אנשובי קורנפלקס, עשבי תיבול, שאלוט, פפריקה, רוטב חריף, חומץ, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים כדי להתמזג. לטעום ולהתאים את התיבול; להפריש.
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום גבוה עד שהוא רושם 177° על מדחום טיגון עמוק.
בינתיים, לשלב את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל, וקיין בקערה רדודה.
שים את חלב החמאה בקערה רדודה נוספת ותוסיף את הצדפות. אחד אחד, להעביר את הצדפות מן החמאה לתערובת קמח התירס, פונה מעיל ביסודיות, ומניח את הצדפות על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה קטנה.
מניחים כפית של rmoulade בכל צדפה נקייה לארגן על מגש הגשה.
בזהירות לזרוק את הצדפות, בקבוצות של כ 6 בכל פעם, לתוך שמן חם לבשל, הופך פעם או פעמיים, עד הזהב, 2-3 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מניחים את הצדפות מטוגנות בשריון ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;