קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'ורוס עם שוקו חם מתובל

צ'ורוס עם שוקו חם מתובל
צ'ורוס עם שוקו חם מתובל עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צ'ורוס עם סוכר מתובל ורוטב שוקולד טבילה, Churros de Queso (Churros גבינה), ו שוקולד קון צ'ורוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הביאו את 4 המרכיבים הראשונים להרתיח בסיר בינוני כבד, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים קמח; מערבבים במרץ עם כף עץ עד צורות מסת בצק מבריק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
העברה לקערה גדולה; מגניב 5 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, 1 בכל פעם; להמשיך להכות עד חלקה, מבריק, דביק להדביק טפסים. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני עד 350 ° F. עבודה בקבוצות, הבלילה כפית לתוך שקית בצק מצויד קצה כוכב גדול. צינור הבלילה לתוך שמן חם ב 3 1/2-כדי 4 אינץ ' סרטים ארוכים (להשתמש בסכין אם יש צורך לחתוך הבלילה בסוף קצה כוכב קצה) ולאפשר הבלילה להחליק לתוך שמן. מטגנים צ ' ורוס עד חום מבושל דרך במרכז, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
העבר למגבות נייר. מגניב 5 דקות, ואז לזרוק סוכר קינמון כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מגישים חם עם שוקו חם מתובל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Grenache, ו Albarino. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Hacienda Lopez de Haro Tempranillo עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
ההזדקנות הקצרה שלה, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספקת את מורכבות היין, מלווה פירות אדומים וניחוחות ליקוריץ אופייניים למגוון. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.