צ'יפס פרמזן קישואים
צ'יפס פרמזן קישואים דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1217 אוהדים. אם יש לכם מלח, קישואים, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. הציון הזה יוצא מן הכלל. צ'יפס פרמזן קישואים, צ'יפס פרמזן קישואים, ו צ'יפס פרמזן קישואים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות פרנהייט מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול.
פורסים את הקישואים לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'. בקערה בינונית זורקים את הקישואים עם השמן. בקערה קטנה שלבו את הפרמזן, פירורי הלחם, המלח וכמה סיבובי פלפל. טובלים כל סיבוב בתערובת הפרמזן, מכסים אותו באופן שווה משני הצדדים, לוחצים על הציפוי להדבקה ומניחים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
אופים את סיבובי הקישואים עד להשחמה ופריכה, 25 עד 30 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.