קושימומחה
מוכן ב26 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קוק או וין

קוק או וין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קוק או וין. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1348 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 26 שעות. אם יש לכם גבעולי סלרי, ציר עוף, בצל וידאלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו פסטה קוק או ריזלינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מוסיפים עוף עם יין, שום, טימין, עלה דפנה וכל גבעולי הפטרוזיליה. מכסים ומשרים במשך 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוציאים עוף מהמרינדה ומייבשים, שומרים מרינדה. מתבלים עוף במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול צורבים עוף מכל הצדדים ב -2 כפות שמן על אש בינונית עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוציאים לצלחת.
4
באותו סיר מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומקפיצים את הבצל, הגזר והסלרי עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים פלפל קאיין ורסק עגבניות ומבשלים עד שהעגבניות הופכות לצבע חום אדמדם עמוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
רסק עגבניותרסק עגבניות
עגבנייהעגבנייה
6
מוסיפים קמח ומערבבים עד להטמעה ואז יוצקים פנימה מרינדה שמורה. מערבבים ומבשלים עד להסמכה של כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים עוף חזרה לסיר ויוצקים מספיק ציר כדי פשוט לעלות על דפנות העוף אך לא לכסות אותו לחלוטין. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים מכוסה כ -1 שעה או עד שהעוף נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
הסר בעדינות את הרגליים מהסיר וסנן נוזלים מהמוצקים, והשליך את המוצקים. מחזירים עוף ונוזל מתוח חזרה לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן שנותרו על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים בייקון. מבשלים עד פריך ואז מוסיפים פטריות ובצל פנינה. ממשיכים לבשל עד שהם רכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
פטריותפטריות
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את התערובת חזרה לסיר עם העוף. זורקים את האטריות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מניחים את האטריות על מגש הגשה או צלחות אישיות ומעליהם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
12
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים