קינוח קרם לימון
קינוח קרם לימון דורש כ -45 דקות הכנה מתחילתו ועד סופו. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 286 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות. הוא מתאים היטב כקינוח זול. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אגוזי מלך, קורנפלור וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קינוח שכבת לימון ,קינוח צ'ימיצ'נגות משמש עם קרם מסקרפונה , וטבעות תפוחים עם סירופ קרם קינמון .
הוראות
בסיר קטן, שלבו סוכר וקורנפלור; הוסיפו בהדרגה מים עד לקבלת תערובת חלקה. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך דקה או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם עם חלמוני הביצים; מחזירים את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת.
מסירים מהאש; מוסיפים חמאה וקליפת לימון. מוסיפים בעדינות מיץ לימון. מקררים עד להתקררות.
בקערה, ערבבו קמח ואגוזים.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מהדקים לתחתית תבנית אפייה משומנת בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד שהקצוות זהובים. קררו על רשת צינון.
בקערה, טורפים גבינת שמנת וסוכר אבקה עד לקבלת תערובת חלקה; מורחים בזהירות על הקלתית.
מורחים בתערובת הלימון המקוררת. בקערה נוספת, מקציפים את החלב ותערובת הפודינג על אש נמוכה במשך 2 דקות; מוסיפים את תמצית הוניל. מקפלים פנימה חצי מכמות הציפוי המוקצף.
מורחים את שארית הציפוי המוקצף. מצננים לפחות 4 שעות לפני החיתוך.