קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות1
מגזין

קינמון טוסט קראנץ' מקרונים

קינמון טוסט קראנץ' מקרונים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ Macarons, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ '® אצבעות פרנץ ' טוסט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 280 מעלות F. ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. שקלו את החלבונים, קמח שקדים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ודגני טוסט קינמון טחונים בסולם המזון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קינמון טחוןקינמון טחון
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סולם מטבחסולם מטבח
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
במערבל דוכן עם הקובץ המצורף whisk להוסיף חלבוני ביצה שקלו שלך, ואת הסוכר מכה על מהירות בינונית. הכה על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות טופס. לוקח קרוב ל-5 דקות. ראה תמונות עבור חזותיים. להפריש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים ודגנים לקערת ערבוב גדולה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מניחים מסננת או מסננת בסדר לנפות עד שכל החומרים יבשים עברו. מקפלים בעדינות את החלבונים לחומרים יבשים, ערבוב רק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים את הבלילה לתוך שקית מאפה גדולה עם קצה עגול גדול מחובר. סיבובים צינור, על 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. תן ברז טוב או שניים של המחבת כדי להסיר את כל בועות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים macarons במשך 22-25 דקות. אתה תראה קליפה על גבי עם "רגליים" בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת. לאחר התקררות, לקחת מרית קיזוז כדי לשחרר מן הקלף. הצמד את macarons קרוב בגודל זה לזה כדי להתכונן למילוי.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
כדי להכין קרם חמאה, היכו חמאה מרוככת ואבקת סוכר עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
9
מוסיפים קינמון וסוכר חום לציפוי, מכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
מניחים קרם חמאה לתוך שקית מאפה בינונית עם קצה עגול גדול מחובר צינור גוש של ציפוי על מרכז מקרון העליון עם מקרון שני.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מגישים טמפרטורת חדר. אחסן כל macarons הנותרים במקרר.