קינמון טוסט קראנץ' מקרונים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ Macarons, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ '® אצבעות פרנץ ' טוסט.
הוראות
מחממים תנור ל 280 מעלות F. ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. שקלו את החלבונים, קמח שקדים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ודגני טוסט קינמון טחונים בסולם המזון שלכם.
במערבל דוכן עם הקובץ המצורף whisk להוסיף חלבוני ביצה שקלו שלך, ואת הסוכר מכה על מהירות בינונית. הכה על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות טופס. לוקח קרוב ל-5 דקות. ראה תמונות עבור חזותיים. להפריש במשך כמה דקות.
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים ודגנים לקערת ערבוב גדולה. מערבבים לשלב.
מניחים מסננת או מסננת בסדר לנפות עד שכל החומרים יבשים עברו. מקפלים בעדינות את החלבונים לחומרים יבשים, ערבוב רק עד רק בשילוב.
מניחים את הבלילה לתוך שקית מאפה גדולה עם קצה עגול גדול מחובר. סיבובים צינור, על 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. תן ברז טוב או שניים של המחבת כדי להסיר את כל בועות.
אופים macarons במשך 22-25 דקות. אתה תראה קליפה על גבי עם "רגליים" בקצוות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת. לאחר התקררות, לקחת מרית קיזוז כדי לשחרר מן הקלף. הצמד את macarons קרוב בגודל זה לזה כדי להתכונן למילוי.
כדי להכין קרם חמאה, היכו חמאה מרוככת ואבקת סוכר עד שמנת וחלק.
מוסיפים קינמון וסוכר חום לציפוי, מכים עד בשילוב.
מניחים קרם חמאה לתוך שקית מאפה בינונית עם קצה עגול גדול מחובר צינור גוש של ציפוי על מרכז מקרון העליון עם מקרון שני.
מגישים טמפרטורת חדר. אחסן כל macarons הנותרים במקרר.