קציץ בשר הודו צמחוני עם זיגוג בלסמי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך תיבול, מלח כשר ופלפל טחון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא חום פריך כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מוסיפים גזר ופטריות, מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון לפי הטעם ומבשלים ומערבבים עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ-7 דקות. מערבבים שום ומבשלים עוד 3 דקות; להסיר מן החום, להוסיף לבבות ארטישוק, ולהניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מערבבים בגבינת פטה, פירורי לחם, ביצה, חלב, רוטב ווסטרשייר, טורקיה, פטרוזיליה ותימין; העונה עם תיבול איטלקי ותבלינים קריאולית. התאם מלח ופלפל אם תרצה. מערבבים היטב את תערובת טורקיה עם הידיים ונוצרים לקציץ בשר; מניחים כיכר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
אופים קציץ בשר בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בפנים ומיצים לרוץ ברור, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים רוטב עגבניות, חומץ בלסמי ודבש כדי להפוך את הזיגוג; להסיר קציץ בשר מהתנור, מעיל עם זיגוג, ואופים עד זיגוג מבושל על כיכר, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)