קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קציץ בשר הודו צמחוני עם זיגוג בלסמי חריף

קציץ בשר הודו צמחוני עם זיגוג בלסמי חריף
קציץ בשר הודו צמחוני עם זיגוג בלסמי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך תיבול, מלח כשר ופלפל טחון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא חום פריך כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסירים מחום ומניחים בצד להתקרר; קוצצים לחתיכות קטנות ומניחים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חום שנותר 2 כפות שמן זית באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים גזר ופטריות, מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון לפי הטעם ומבשלים ומערבבים עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ-7 דקות. מערבבים שום ומבשלים עוד 3 דקות; להסיר מן החום, להוסיף לבבות ארטישוק, ולהניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מעבירים ירקות לקערה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים בגבינת פטה, פירורי לחם, ביצה, חלב, רוטב ווסטרשייר, טורקיה, פטרוזיליה ותימין; העונה עם תיבול איטלקי ותבלינים קריאולית. התאם מלח ופלפל אם תרצה. מערבבים היטב את תערובת טורקיה עם הידיים ונוצרים לקציץ בשר; מניחים כיכר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים קציץ בשר בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בפנים ומיצים לרוץ ברור, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מערבבים רוטב עגבניות, חומץ בלסמי ודבש כדי להפוך את הזיגוג; להסיר קציץ בשר מהתנור, מעיל עם זיגוג, ואופים עד זיגוג מבושל על כיכר, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרלבבות ארטישוק מרוקנים וקצוצים דקלבבות ארטישוק מרוקנים וקצוצים דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ בלסמי, או יותר לפי הטעםחומץ בלסמי, או יותר לפי הטעם3גזר, גרוסגזר, גרוס227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פטריות קרמיני, קצוץחבילת פטריות קרמיני, קצוץ1צביטהתיבול קריאולי (כגון Tony chachere ' s®), או לטעוםתיבול קריאולי (כגון Tony chachere ' s®), או לטעום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשים, או יותר לפי הצורךפירורי לחם יבשים, או יותר לפי הצורך1ביצה, הוכהביצה, הוכה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 גבינת פטה מתפוררת1/2 גבינת פטה מתפוררת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1צביטהתיבול איטלקי, או לפי הטעםתיבול איטלקי, או לפי הטעם6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון לפי הטעם454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה הודו קרקע רזה במיוחדחזה הודו קרקע רזה במיוחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2% חלב2% חלב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות איטלקי בטעם עשבי תיבולרוטב עגבניות איטלקי בטעם עשבי תיבול2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1בצל צהוב, חצוי פרוס דקבצל צהוב, חצוי פרוס דק