קציץ בשר מלוח (בהיר יותר )
קציץ בשר מלוח (קל יותר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חרדל טחון, לחם, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מטבל תרד מלוח (מצית ), קציץ בשר מתובל (קל יותר ), ו כדורי בשר בריאים יותר, קלים יותר או קציץ בשר.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט קטשופ.
תערובת להפיץ במחבת כיכר ungreased, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ', או צורה לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז כיכר.
אופים חשפו 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד מדחום קורא 82°.
בואו לעמוד 5 דקות; להסיר מחבת.