קציץ סרטן ג'מבו גוש עם ביצים עלומות
קציץ סרטן ענק עם ביצים עלומות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, בשר סרטן ג'מבו גוש, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לביבות סרטן ענקיות, כריך ענק של עוגת סרטנים, ו עוגות סרטן ג'מבו אותנטיות ממרילנד (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול, לכסות במים קרים, ולהוסיף 1 כף מלח.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ו par-לבשל במשך 5 דקות; תפוחי האדמה צריך להחזיק את הצורה שלהם לטגן מאוחר יותר.
לנקז ולהניח בצד.מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפות שמן וכף אחת של החמאה. כאשר החמאה היא קצף, להוסיף בצל ירוק ועונה עם מלח ופלפל הנותרים. לבשל, ערבוב, עד הבצל הירוק לרכך ולהתחיל לקבל קצת צבע, על 2 דקות.
מוסיפים את השום ותפוחי האדמה, ומגבירים את החום לגבוה. תפוחי האדמה יספגו את השמן, ולכן מוסיפים את הכף הנותרת של חמאה והשמן.
מוסיפים ירקות חרדל וזורקים, מטגנים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
הסר מהחום וקפל בעדינות את הסרטן וחרדל, תוך ערבוב עד בשילוב להיזהר לא לשבור את הסרטן. להפריש ולשמור חם בעוד הביצים לצוד.למלא סיר רחב עם 2 אינץ ' של מים ולהוסיף את החומץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בזהירות לפצח 1 ביצה לתוך כוס קטנה בעדינות לשפוך את הביצה לתוך המים.
מוסיפים ביצה שנייה וציד במשך כ 2 דקות, או עד רק מבושל אבל החלמונים עדיין רכים. עם כפית מחוררת, להעביר את הביצים לצלחת, ולכתים את תחתית הביצים יבש עם מגבות נייר. חזור עם הביצים הנותרות.
מורחים חשיש על 4 צלחות ומעלה עם 2 ביצים כל אחד, מסיים עם עירית
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.