קרוסטטה של אפל
קרוסטטה של אפל דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 9 מנות עם 521 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קליפת לימון, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קרוסטטה של אפל, קרוסטטה של אפל, ו קרוסטטה של אפל.
הוראות
להכנת ציפוי, כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
שלב קמח ו -5 המרכיבים הבאים (קמח דרך קורטוב מלח) במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד לאיחוד.
הוסף חמאה; דופק 6 פעמים או עד שהתערובת דומה לחול.
מניחים תערובת קמח בקערה גדולה; יוצרים באר במרכז התערובת.
מוסיפים תחליף ביצה לתערובת הקמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
כדי להכין מילוי, לשלב צימוקים וברנדי בקערה גדולה; לתת לעמוד 15 דקות.
מסננים; להשליך נוזלים. מחזירים צימוקים לקערה.
הוסף 2/3 כוס סוכר מגורען ו -6 המרכיבים הבאים (2/3 כוס סוכר מגורען דרך פלפל) לצימוקים; לזרוק היטב.
שלב תפוחים ומיץ בקערה קטנה.
הוסף לתערובת צימוקים; לזרוק לשלב.
כפית תערובת תפוחים לתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים ציפוי באופן שווה על תערובת תפוחים.
אופים בחום של 375 למשך 40 דקות או עד שהציפוי פריך וחום זהוב.
מגישים חם עם טפטוף של חומץ בלסמי.