קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקומבוש שוקולד

קרוקומבוש שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Croquembouches. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, אבקת קקאו, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.

הוראות

1
לטאטא סוכר וקמח בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב, ואז חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני עד שמנת מתעבה שחין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
העברה לקערה בינונית. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צ ' יל קרם מאפה עד קר ומוצק, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים קמח וקקאו בבת אחת; מקציפים עד חלקה מעורבב (הבצק ייצור כדור). מערבבים על אש נמוכה עד שהבצק משאיר סרט על תחתית המחבת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
5
להעביר בצק לקערה גדולה; מגניב לפושר, כ 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
זרוק את הבלילה על ידי כפית על גבי גיליונות אפייה מוכנים לפחות 64 תלוליות 1 אינץ'. באמצעות קצות אצבעות לחות, להחליק כל טיפים מחודדים על תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
לאפות פחזניות 20 דקות. הפחיתו את החום ל-350 ° F. המשיכו לאפות עד שהנפיחות תהיינה מוצקות ומתחילות להיסדק ולהתייבש למעלה, בערך 23 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העבר פחזניות לrack. באמצעות סכין קטנה או מקל אכילה, חור לתקוע בצד של כל נשיפה ליד התחתית כדי לאפשר קיטור לברוח. פחזניות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
כפית קרם בצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור לתוך כל נשיפה דרך חור בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים 10 אונקיות שוקולד בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על מרווחים גבוהים במשך 15 שניות עד תחילת להמיס; מערבבים זיגוג עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
לטבול התחתון של 4 פחזניות מלא לתוך זיגוג. לסדר פחזניות, במרווחים על 1/4 אינץ ' זה מזה, בכיכר על צלחת. לטבול בתחתית של 3 נשיפות יותר לזיגוג. סדר משולש על גבי 4 הנשיפות הראשונות, לחיצה מעט כך זיגוג מחזיק פחזניות במקום. לטבול התחתון של 1 יותר לנשוף לתוך זיגוג; מקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
טפטוף תלולית של פחזניות עם קצת זיגוג. חזור עם פחזניות שנותרו, ויוצרים 8 קינוחים. מקררים עד זיגוג קובע ומחזיק פחזניות יחד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן