קשרי שום מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שום גרגר שלם קשרים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סירופ אגבה, זרעי פשתן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קשרי שום מחיטה מלאה, קשרי שום, ו קשרי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדלי תנור בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F.
קו שני גיליונות אפייה עם קלף.
בנדיבות מפזרים קמח על משטח עבודה.
מגלגלים את הבצק פיצה לתוך ריבוע 12 אינץ', באמצעות יותר קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
חותכים את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע לרצועות 4.
בזהירות לקשור כל רצועה לקשר ולסדר על דפי אפייה מוכנים על 2 סנטימטרים זה מזה. לעטוף באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד נפוח מעט, על 30 דקות.
אופים את הקשרים עד חום זהוב על הקרקעית וזהוב קלות על החלק העליון, 20 עד 25 דקות, סיבוב גיליונות האפייה לפי הצורך.
בינתיים, לשים את החמאה, שום ו 1/2 כפית מלח בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה ומתחילה לבעבע, מבשלים את השום, מערבלים את המחבת, עד שהיא רכה וריחנית אבל לא חומה, כ -3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה.
מברשת את חמאת שום על קשרים חמים ומפזרים כל אחד עם פרמזן. לאכול חם או בטמפרטורת החדר. קשרי שום יכולים להיות אפויים, מקורר קפוא עד 1 חודש.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיף את הבורגור וקינואה ומבשלים במשך 10 דקות.
מעבירים את הגרגרים למסננת עדינה ולהחזיק תחת מים זורמים קרים כדי לעצור את הבישול.
תן את הדגנים לנקז במסננת במשך 15 דקות, ואז להפיץ אותם על שכבה עבה של מגבות נייר לספוג כל לחות נוספת. בינתיים, גס לטחון את זרעי פשתן במטחנת תבלינים, רק כדי לשבור אותם פתוח.
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית; להוסיף את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מערבבים את הדגנים המבושלים, זרעי פשתן טחונים וגרעינים חמניות; יוצרים את הבצק לכדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. קמח את הידיים מעת לעת כדי למנוע דבק. ליצור את הבצק לכדור אחד או לחלק אותו לכדורים קטנים יותר.
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף או מגבת צלחת ולתת את הבצק לנוח במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, הבצק יכול להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך.