רוטב ברביקיו בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב ברביקיו בלסמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 156 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם דבש, שמן זית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי, סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי, ו מיני קציצות עם רוטב ברביקיו פטל-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד חומץ מצטמצם 1/3 כוס, על 30 דקות.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצלעות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים שום ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מערבבים בחומץ בלסמי מופחת, קטשופ, דבש, סוכר חום, חרדל, מולסה, ווסטרשייר, ופלפל לבן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולתת לבשל עד מעובה מעט, על 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל נוסף לפי הטעם.
עבור רוטב חלק יותר, מחית עם בלנדר טבילה, או בצנצנת של בלנדר רגיל, עד חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולאחסן במקרר עד חודש.