קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות32
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב סלמון פסטה סיציליאני

רוטב סלמון פסטה סיציליאני
רוטב סלמון פסטה סיציליאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. . גשו לסופר וקנו מים, זעפרן, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב עגבניות סיציליאני, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו פסטה סיציליאנית.

הוראות

1
יוצקים על 2 כפיות שמן אנשובי יכול למחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בשמן אנשובי חם עד מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פילה אנשובי; מבשלים ומערבבים עד שהדגים מתמוססים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים עגבניות רסק לתערובת בצל אנשובי; מוסיפים מיץ סלמון משומר, מים, צנוברים, צימוקים, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תערובת עד שהטעמים מעורבבים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון משומרסלמון משומר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל spaghettini במים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
ניקוז.
6
מערבבים סלמון וזעפרן לתוך תערובת בצל אנשובי; לבשל עד סלמון מחומם דרך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
זעפרןזעפרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מגישים רוטב סלמון מעל spaghettini.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה