קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות32
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב סלמון פסטה סיציליאני

רוטב סלמון פסטה סיציליאני
רוטב סלמון פסטה סיציליאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. . גשו לסופר וקנו מים, זעפרן, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב עגבניות סיציליאני, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו פסטה סיציליאנית.

הוראות

1
יוצקים על 2 כפיות שמן אנשובי יכול למחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בשמן אנשובי חם עד מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים פילה אנשובי; מבשלים ומערבבים עד שהדגים מתמוססים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים עגבניות רסק לתערובת בצל אנשובי; מוסיפים מיץ סלמון משומר, מים, צנוברים, צימוקים, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תערובת עד שהטעמים מעורבבים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון משומרסלמון משומר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל spaghettini במים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ניקוז.
6
מערבבים סלמון וזעפרן לתוך תערובת בצל אנשובי; לבשל עד סלמון מחומם דרך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
זעפרןזעפרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מגישים רוטב סלמון מעל spaghettini.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק