רוטב ספגטי צמחוני
רוטב ספגטי צמחוני הוא רוטב ללא מוצרי חלב . מתכון זה מכין 9 מנות עם 227 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מטעם הבית דורש פטריות, שמן קנולן, פירורי בשר צמחוניים ופסטה. עם ציון כפית של 53% , מנה זו די טובה.טמאלס עוף צמחוני ברוטב מול אדום , אגרולים צמחוניים ללא גלוטן ברוטב בוטנים בסגנון תאילנדי וקרפים פטריות ברוטב צמחוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס שמן, טגנו את הבצל והשום בשמן במשך 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3-4 דקות נוספות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, העירית, התיבול האיטלקי, המלח ופתיתי הפלפל האדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 15 דקות. מוסיפים את פירורי הבשר הצמחוני; מבשלים במשך 3-5 דקות או עד לחימום מלא.
מגישים מעל פסטה אם רוצים.