רול שוקולד-קנולי
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 366 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד קנולי רול, קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. משמנים מחבת ג 'לי רול 15 על 10 אינץ'; קו עם נייר קלף.
הפוך רול שוקולד: באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר מגורען במשך 4 דקות.
מוסיפים קקאו וניל; מערבבים במהירות נמוכה.
מקציפים חלבונים ביצה ומלח בקערה במהירות בינונית במשך 2 דקות.
להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען; להכות במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים שליש של חלבונים ביצה לתוך תערובת קקאו; מקפלים בלבנים הנותרים; תערובת. לגרד את הבלילה באופן שווה למחבת.
אופים עד האביב, כ -15 דקות.
מפזרים סוכר של ממתקים על עוגה, להפעיל סכין בקצוות, לכסות עם מגבת והפוך.
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר, לנצח שמנת, סוכר ווניל עד נוקשה. מקפלים ריקוטה.
הפוך זיגוג: ממיסים שוקולד בשמנת. מקציפים בסירופ תירס.
בעדינות פרוש עוגה מקוררת. באופן שווה להפיץ מילוי ריקוטה; רול מהצד ארוך.
מפזרים פיסטוקים על גליל, אם תרצה.