קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רנצ'רוס Huevos עם סלסה צדפות על Sopes בעבודת יד

רנצ'רוס Huevos עם סלסה צדפות על Sopes בעבודת יד
המתכון Huevos Rancheros עם צדפות Salsan על טווחים בעבודת יד יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 139 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, צדפות, עגבניה רומא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלסה ורדה Huevos Rancheros, רנצ'רוס Huevos עם סלסה Tomatillo, ו Huevos Rancheros עם סלסה אבוקדו ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את masa harina עם המלח ולהוסיף לאט 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
שלב עד masa הופך בצק רך ויוצר כדור. תפוס כדור קטן של בצק בערך בגודל של לימון וליצור פטי 1/2 אינץ ' עבה. במחבת סאוט, מוסיפים 1 כף שמן צמחי ומטגנים קלות את הקציצה משני הצדדים במשך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מן המחבת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף עוד שמן צמחי למחבת, על 1/2 אינץ ' בצד של המחבת, וחום. בינתיים, להתחיל להרכיב את sopes על ידי דחיפה למרכז של כל פטי ליצור קערה רדודה קטנה או "sope". מטגנים את הטווחים בפעם השנייה עד חום זהוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עבור סלסה צדפות: להביא סיר קטן של מים לרתיחה ולהוסיף את העגבניות, בצל וחלפיניו. לאחר 10 עד 15 שניות, לשלוף את העגבניות לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מקום בבלנדר. המשך להרתיח את הבצל וחלפיניו במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הסר מן הסיר ולהוסיף לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הצדפות למים ומכסים. מבשלים מעל חום גבוה עד שהצדפות פתוחות, כ -5 דקות. בינתיים, מוסיפים את הכוסברה, שום ומלח לבלנדר ואת הדופק 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד. לאחר הצדפות מבושלות, להסיר את הבשר מן הפגזים ולהוסיף סלסה. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Dientes De AjoDientes De Ajo
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
עבור rancheros huevos: במחבת סאוט על חום בינוני, להוסיף את שמן זית וביצים. בדיוק כשהביצים מתחילות להתאחד, מוסיפים את העגבניות, הכוסברה והשעועית. לטרוף עד רך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
כדי לבנות את הטווחים: על כל sope, מניחים כפית של הביצים, העליון עם סלסה וכוללים 3 עד 4 צדפות. למעלה עם קצת גבינת cojita ורסס של רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Dientes De AjoDientes De Ajo
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.