זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תפוחים פצפוצי שוקולד-סופר לח!, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה וקמח מחבת 12 כוסות. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, הל, מלח, ציפורן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את רסק התפוחים, ביצים, שמן וחמאה מומסת. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר את המחבת למתלה ולתת את העוגה מגניב במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו על המדף ולתת מגניב לחלוטין, על 20 דקות. מנפים סוכר ' קונדיטוריה על העוגה, פרוסה ומגישים עם קרם פראש.