שום ועשב לפרק לחם
שום ועשב לפרק לחם יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, פטרוזיליה, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שום ועשב לפרק לחם, לחם מטוגן בפרמזן עם שום ופרמזן, ו לחם עשב מתפרק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt® עם ספריי בישול.
בקערה, מערבבים יחד את החמאה המומסת, פטרוזיליה, רוזמרין, בזיליקום ושום. להפריד את הביסקוויטים, ולטבול כל ביסקוויט לתוך החמאה ועשבי תיבול; מניחים ביסקוויטים בצורה אקראית למחבת מוכנה. אם יש תערובת חמאה שאינה בשימוש, לשפוך אותו על הביסקוויטים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם מושח ומבושל דרך המרכז, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור, והפוך את המחבת על קרש חיתוך; הלחם ייפול מהמחבת בחתיכה אחת.
מגישים על ידי משיכת הלחם בנפרד מנות בודדות.