שונקברטן הגרמני
Schwenkbraten הגרמני הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ושלמים עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 442 אוכלים וטבחים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 35 דקות בערך. המתכון הזה של Allrecipes דורש אורגנו, חרדל גרמני, צלעות חזיר ושום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . מתכונים דומים: נוטלה פנקייק בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות של Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית .
הוראות
מניחים את פרוסות הבצל בקערה. השתמשו בכף גדולה כדי ללחוץ בעדינות על הבצלים עד שהם משחררים חלק מהמיצים שלהם.
שלבו את השמן, השום, גרגרי הערער, החרדל, התימין, אורגנו, פפריקה, אבקת קארי, פלפל קאיין ופלפל שחור עם הבצל וערבבו לאיחוד.
מסדרים את הסטייקים בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים את המרינדה באופן שווה על גבי בשר החזיר. מכסים ומכניסים למקרר ל-24 שעות לפחות.
הסר את בשר החזיר מהמרינדה ואפשר להגיע לטמפרטורת החדר בזמן שאתה מחמם את הגריל. עוטפים את הבצלים בנפרד בנייר כסף ליצירת פאוץ'. לזרוק את המרינדה.
צולים את סטייק החזיר והבצל עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, כ-10 דקות לכל צד.