שוקולד חם עשיר וקרם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קינמון, תמצית vanillan, שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מוס שוקולד מנטה שוקולד טבעוני עשיר וקרימי, שייק אבוקדו Chian שוקולד עשיר וקרם, ו קצת צב-לעשות קינוח עשיר וקרם מלא שוקולד, אגוזים וקרמל.
הוראות
מניחים חלב ומקלות קינמון בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ולתת מגניב 10 דקות.
להסיר ולהשליך מקלות קינמון.
מוסיפים קרם מרשמלו לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל, עד מחומם היטב. מערבבים שוקולד קצוץ; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים לתוך ספלים בודדים, העליון עם קצפת ושוקולד מגולח.