שוקולד קפוא-עוגת אגוז מקדמיה
שוקולד קפוא-עוגת אגוז מקדמיה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1491 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד-מקדמיה קרום פירורים, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת לימונית מקדמיה, קינוח קפוא בטעם אננס מקדמיה, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את החומרים הראשונים 3 במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם.
הוסף פירורי שוקולד; הכה במהירות הנמוכה ביותר רק עד מעורבב. מערבבים אגוזים קצוצים.
מקציפים שמנת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת שוקולד.
יוצקים לתוך שוקולד-מקדמיה קרום פירורים; להקפיא 8 שעות.