שיפודי שרימפס עם סלט אבוקדו כוסברה
שיפודי שרימפס עם סלט אבוקדו כוסברה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות קלופים, שרימפסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט אבוקדו חסילונים בטעם כוסברה, סלט שרימפס, תירס ואבוקדו עם כוסברה - סיד ויניגרט, ו סלט תירס ברחוב בגריל עם שרימפס חמאה כוסברה, פיקו דה גאלו ופרה אבוקדו.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את מיץ לימון עם 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. חצי לבור את האבוקדו, ולחתוך אותם לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים לקערה וזורקים עם הרוטב. מקפלים את העגבניות והכוסברה. מקררים את הסלט עד שהוא מתקרר.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. חוט כל שרימפס לאורך על שיפוד כדי לשמור אותו ישר.
מברישים את שיפודי השרימפס בשמן זית ומתבלים אותם במלח ופלפל. גריל את החסילון על חום גבוה בינוני עד מבושל, על 2 דקות לכל צד.
כף סלט אבוקדו על 10 צלחות סלט. למעלה כל סלט עם שרימפס בגריל חם ומגישים בבת אחת.