קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

שכבות ארוחת בוקר בייקון ותפוחי אדמה

שכבות ארוחת בוקר בייקון ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סטרטן ארוחת הבוקר של בייקון ותפוחי אדמה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $2.25 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . אם יש לך תפוחי אדמה, חלב, פרחי ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: שכבות פטריות ובייקון ידידותיות לדמות , שכבות ארוחת בוקר ושכבות גבינה וכרישה .

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה ובייקון במחבת גדולה על אש בינונית 15 עד 20 דקות. או עד שהבייקון פריך ותפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב מדי פעם; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר משולשת קראפט®גבינת צ'דר משולשת קראפט®
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
שלבו תערובת תפוחי אדמה, לחם, ברוקולי וכוס גבינה מגוררת; כף לתוך תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ' מרוססת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ממרח Philadelphia® עירית וגבינת בצלממרח Philadelphia® עירית וגבינת בצל
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אדומים (בערך 5), פרוסיםתפוחי אדמה אדומים (בערך 5), פרוסים
3
טורפים בקערה בינונית ממרח גבינת שמנת, ביצים ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. להקציף בהדרגה חלב; יוצקים על תערובת הלחם. (צריך להרטיב את קוביות הלחם באופן שווה.) מכסים. מקררים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים שכבות, מכוסות, 40 עד 45 דקות. או עד שהסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מפזרים את שארית הגבינה המגוררת; לאפות, ללא כיסוי, 10 דקות. או עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה