בשר בקר מוקפץ בריח כמון עם סלרי
בשר בקר מוקפץ בריח כמון עם סלרי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צלעות סלרי, עמילן תירס, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: איך לבשל: מערבבים בקר מטוגן עם סלרי וג'ינג'ר, כמון בניחוח מוקפץ, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני.
הוראות
חצי סטייק אורך אם גדול. חותכים על פני התבואה על 1/8 אינץ ' עבה.
לזרוק בשר עם 1/2 כפית רוטב סויה, 1/4 כפית קורנפלור, וקורט של מלח.
מערבבים יחד יין אורז, הנותרים 2 כפית רוטב סויה, ונותר 1/4 כפית קורנפלור.
חום ווק מעל חום גבוה עד עישון, ואז לשפוך 1 כפית שמן למטה בצד מערבולת מעיל.
מוסיפים בשר בשכבה 1 ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד להשחמה, פחות מ 1 דקה.
מוסיפים עוד כפית שמן לווק, ואז מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, כמון, פתיתי פלפל אדום ומערבבים 15 שניות.
מוסיפים סלרי ומערבבים 1 דקה, ואז מוסיפים בשר ומיצים ומערבבים 15 שניות. מערבבים אורז - יין תערובת, ואז לשפוך לתוך ווק ומערבבים ומטגנים עד הרוטב מבעבע, על 30 שניות.
הסר מהחום ומערבבים עלי סלרי.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›