קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג

שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג
שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית קנליני, בייקון, מולסה לא מאובטחת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו שעועית אפויה מייפל בייקון, שעועית ירוקה מזוגגת מייפל, ו בייקון מזוגג מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את השעועית עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, על 2 שעות; להוסיף מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה על ידי 2 אינץ'. מתבלים את השעועית במלח ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את השעועית, בהזמנת 4 כוסות של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
במחבת גדולה, לבשל את רצועות בייקון על חום מתון עד השומן שניתנו, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 10 דקות. מערבבים בחומץ תפוחים תפוחים, סוכר חום, מולסה, פלפל אדום כתוש, פלפל שחור ו 1/2 כפות של מלח כשר ומבשלים במשך 1 דקה, עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
יוצקים את תערובת הבייקון-בצל על השעועית ומערבבים בנוזל בישול השעועית השמורה. מכסים את השעועית בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את סירופ מייפל עם חומץ יין אדום וחרדל. מסדרים את 8 פרוסות הבייקון הנותרות על תבנית אפייה מעוטרת, ומברישים אותן בנדיבות עם תערובת סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אופים את הבייקון באותו תנור כמו השעועית במשך כ -15 דקות, מבשלים 3 פעמים והופך את הבייקון פעמיים, עד מזוגג בעושר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מעבירים את הבייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
בזהירות לשפוך 1/3 כוס מים על תבנית האפייה ולהחזיר אותו לתנור במשך כ 3 דקות כדי לפזר את הסירופ מקורמל. לחשוף את השעועית ומערבבים בזהירות את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אופים את השעועית, חשופה, במשך כ -20 דקות יותר, עד הנוזל מופחת על ידי כרבע.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
למעלה את השעועית עם בייקון מזוגג ואופים עד השחמה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.