שעועית ג'מייקנית ומרק אורז
שעועית ג'מייקנית ומרק אורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, שעועית, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית ג'מייקנית ואורז, ו נאוה ג'מייקנית בהשראת שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון ובצל בסיר גדול מעל חום בינוני 2 דקות.
בעוד תערובת הבייקון מבשלת, מניחים מרק בקערה גדולה בטוחה למיקרוגל. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מוסיף מרק חם ומניאק תיבול לתערובת בייקון. מערבבים בשעועית, מועכים מעט. כיסוי; להביא לרתיחה על חום גבוה. לחשוף, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים באורז; מכסים ומבשלים 3 דקות. מרק מצקת באופן שווה לתוך 4 קערות; מפזרים כוסברה.
מגישים עכשיו או מאוחר יותר
הפוך מרק מהיר זה קדימה, ולחלק אותו לתוך מיכלים קטנים, רדודים עם מכסים כדי להבטיח קירור מהיר במקרר ניידות קלה. השתמש בתוך 3 עד 4 ימים לאחר הבישול, או להקפיא עד 6 חודשים. להובלה בטוחה, לארוז את המרק בשקית צהריים מבודד עם כמוסות ג ' ל כדי לעזור לשמור אותו מגניב.