תירס בגריל בסגנון של Oaxaca
תירס בגריל בסגנון של Oaxaca עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני קרם, אוזני תירס, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחם עוף בגריל Sinaloa בסגנון עם תירס בגריל, שעועית שחורה קינואה להתענג, תירס בגריל בסגנון מקסיקני, ו צלייה: תירס בגריל בסגנון איטלקי.
הוראות
הכן אש חמה על ידי ערימת פחם בצד אחד של הגריל, משאיר בצד השני ריק. (עבור גריל גז, אור רק צד אחד של גריל.)
הסר קליפות חיצוניות כבדות מתירס; למשוך בחזרה קליפות פנימיות.
להסיר ולהשליך משי. לקשור קליפות פנימיות יחד עם חוט.
מערבבים יחד מיונז ושמנת חמוצה בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מניחים גבינת פרמזן, אבקת צ ' ילי, ופלחי ליים בקערות הגשה קטנות, ומניחים בצד.
מעיל כל קלח תירס קלות עם ספריי בישול.
מפזרים תירס באופן שווה עם מלח ופלפל. מיקום תירס על סבכת מזון של גריל כך קליפות קשורות לשקר בצד unlit כדי למנוע קליפות בוערות.
תירס גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 ל 40
10 דקות או עד חום זהוב, מפנה מדי פעם.
מניחים קלחי תירס בגריל על מגש.
מורחים תירס באופן שווה עם תערובת מיונז, ומפזרים באופן שווה עם גבינה ואבקת צ ' ילי. לסחוט פלחי ליים על תירס.