תירס Cajun ובייקון מק צ'ו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קריאולים, אז תנו הזדמנות ל תירס Cajun ובייקון מק צ'ו צ' ו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-185 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן צמחי, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו Cajun Corn Maque Choux, Cajun Tasso תירס מאק צ'ו עם שרימפס בגריל, ו בישול איטי צלי קג'ון עם מק צ' ו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את התירס על ידי חיתוך דק על צמרות הגרעינים; מניחים בקערה בינונית.
חותכים על פני הגרעינים שוב לשחרר חלב מהתירס, להוסיף חלב לקערה. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפל ירוק, מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 עד 8 דקות.
מערבבים תירס, עגבניות וחלב עם תערובת הבצל. להפחית את החום נמוך בינוני, לבשל 20 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק. אל תרתח. מתבלים במלח ופלפל אדום. חום נמוך יותר, מחבת כיסוי, ומבשלים 5 עד 10 דקות יותר. מערבבים בצל ירוק ובייקון.