תפוח צרפתי-כריכי צימוקים
כריכי תפוח-צימוקים צרפתיים עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מילוי פאי תפוחים, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. מתכונים דומים: תפוח צרפתי-כריכי צימוקים, טוסט צרפתי צימוקים תפוח Strata, ו קינמון צימוקים לילה לחם מטוגן w / תפוח מילוי.
הוראות
בתבנית אפייה גדולה, להקציף ביצים, חלב וקינמון. תניח בצד.
מניחים את פרוסות הלחם בתערובת הביצה.
בואו להשרות עד תערובת הביצה נספג לחלוטין לתוך הלחם, מתהפך מדי פעם, במשך 1 עד 2 דקות.
מחממים מחבת על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את החמאה וממיסים. מבשלים את הלחם על המחבת עד חום ומחומם דרך, על 2 עד 4 דקות לכל צד. הפוך 2 כריכים עם מילוי לחם ופאי תפוחים.
מעבירים לצלחות ומגישים עם חמאה נוספת. למעלה עם סוכר מופעל,אם תרצה.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו Superiore. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור]()
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.