קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

BLT עניבת פרפר סלט

BLT עניבת פרפר סלט
צריך תוספת חלב חינם? סלט עניבת פרפר BLT יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חסה, אבקת בצל, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . נסו סלט BLT, סלט BLT, ו סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה עניבת פרפר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך עדיין מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים עגבניות, בייקון, וחסה רומיין לתוך פסטה עניבת פרפר.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
FarfalleFarfalle
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מקציפים מיונז, רוטב ראנץ', אבקת בצל, מלח שום ופלפל שחור יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. צ ' יל במקרר במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי