Farfalle עם יוגורט וקישואים
Farfalle עם יוגורט וקישואים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את פרפל, מלח ופלפל כשר, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו Farfalle עם קישואים, Farfalle עם קישואים פרושוטו, ו שרימפס עם Farfalle & קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את farfalle עד אל דנטה; על 1 דקה לפני farfalle נעשה, להוסיף את קישואים מגורר לסיר.
לנקז את farfalle וקישואים, הזמנת 1/4 כוס של מי בישול פסטה.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה.
הסר מהחום. מערבבים את היוגורט היווני ואת כוס 1 של פרמזן מגורר-רג ' יאנו ועונה את רוטב היוגורט עם אגוז מוסקט מגורד טרי, מלח ופלפל.
מוסיף את farfalle, קישואים ומי פסטה שמורים לסיר ומבשלים על אש נמוכה, משליך, עד שהרוטב מעילים את הפסטה; להעביר קערות מחוממות ומגישים עם גבינה נוספת.