Highland beefe עם אגוזי מלך כבושים & בצק עלים צמרות
Highland beefe עם אגוזי מלך כבושים & בצק עלים צמרות דורש בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1337 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצל, ביצה, חמאה, ונמל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קרם של מרק פורטובלו עם עלים בצק צמרות, בצק עלים נושך עם סטילטון, ריבת תאנה, ואגוזי מלך מזוגגים ממתקים, ו תבשיל בקר עם בצק עלים # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
עד שלושה ימים לפני כן, להכין את פחזניות מאפה. מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק קצת רזה ולחסל את שישה עשר סיבובים 6cm.
שים את הסיבובים על תבנית אפייה ומברשת עם הביצה.
מפזרים מלח ואופים בתנור במשך 5-7 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב על מתלה תיל, ואז לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
שים את הבשר, השום ועלה דפנה בקערה גדולה ולא מתכתית ושופכים את החלב. מכסים ומשאירים להשרות במקרר לפחות שעה, רצוי בין לילה.
מחממים התנור כדי מאוורר 130c / קונבנציונאלי 150c / גז
מסננים את הבשר וטפיחה יבש על נייר מטבח. תניח בצד את נוזל המרינדה.
מחממים גם חצי חמאה וגם שמן בתבשיל ovenproof lidded גדול. בחום גבוה, חום את הבשר בקבוצות עד שכל חתיכה אטומה וחומה כהה.
הסר את הבשר עם כפית מחוררת כמו שאתה הולך. תניח בצד.
לנגב את המנה עם נייר מטבח, להמיס את שאר החמאה והשמן ומטגנים את הבייקון והבצל במשך 10-15 דקות עד הבצל הם חום זהוב, רך מאוד מופחת היטב.
מוסיפים את הקמח עד מעורבב, מוסיפים את הנמל ואת המרינדה השמורה ומחזירים את הבשר למנה. מביאים לרתיחה, מכסים במכסה הדוק ומבשלים בתנור במשך 2-3 שעות או עד שהבשר רך מאוד (אין צורך בעונה). מגניב, לשים במיכל אטום גדול ולאחסן במקרר, או להקפיא עד 1 חודש.
כדי לשרת, לחזור התבשיל ולהביא לאט לרתיחה (אם קפוא, להפשיר ולהמשיך כמו לעיל).
מוסיפים אגוזי מלך כבושים וחומץ כבישה שמורות ומבשלים במשך 30 דקות עד חם. מערבבים דרך הפטרוזיליה. מחממים מחדש את המאפים במאוורר 180c/200c / גז קונבנציונלי 6 במשך 3-4 דקות. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות, העליון עם כמה פחזניות מאפה ומפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה.