סושי קוריאני רולס עם אגוז-Edamame קראמבל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לחמניות סושי קוריאני עם אגוז-Edamame להתפורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 346 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך שמן canolan, מים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Kimbop (סושי קוריאני), מלפפון בסגנון קוריאני וסלט Edamame, ו מטבל אגוז Edamame.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את האורז והמים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד שהמים נספגים.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. תגרדי את האורז לקערה. לכסות עם מגבת מטבח ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick בינונית.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד קלוי קלוי, על 3 דקות.
מוסיפים את edamame, מולסה ואת 1 1/2 כפות של רוטב סויה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד דביק, על 5 דקות. מערבבים את שומשום.
הגדר 1 גיליון נורי על מחצלת סושי במבוק. עם ידיים לחות קלות, טפיחה 2/3 כוס אורז הסושי על נורי במלבן המכסה את שני השלישים התחתונים של הסדין, על 1/3 אינץ ' עבה. לרסק 2 גרגרי אורז בפינות הריקות לפעול כדבק. סדר 2 עלים shiso מעל האורז. במרכז ה-shiso, לארגן חתיכת daikon, 2 כפות של גזר ו 2 כפות של תערובת אגוז-edamame. הרם את קצה מחצלת הבמבוק הקרובה אליך מעלה ושוב, לחיצה על טאק המילוי לתוך גליל. סגור היטב את הסתימות. חזור על טופס 9 לחמניות שנותרו.
חותכים כל גליל ל 6 חתיכות ולהעביר מגש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.