קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Pollo en Pipian (עוף ברוטב פיפיות)

Pollo en Pipian (עוף ברוטב פיפיות)
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו עוף ברוטב פיפיות ירוק, עוף ברוטב שומשום אדום: Pipian Rojo del Norte, ו בס מפוספס עם רוטב פיאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב עוף, מים, סלרי, עלה דפנה, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד העוף מבושל דרך ומכרז. מתח, שומר את המרק. עור ועצמות העוף; להניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
טוסט זרעי שומשום בקלילות במחבת, ערבוב כל הזמן, עד שהם ריחניים. במעבד מזון או בלנדר, מחית את זרעי שומשום ושקדים עם1 כוס מרק העוף השמור.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים שמן במחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את זרעי השומשום המעורבבים ואת תערובת השקדים ומבשלים 5 עד 8 דקות, או עד מעובה. מערבבים ב 1 עד 2 כוסות מרק עוף שמורות ו bouillon עוף. מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את הפלפלים הקצוצים, זיתים, צלפים ועוף. מבשלים במשך 10 דקות, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס