קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

Zeppole עם רוטב שוקולד

Zeppole עם רוטב שוקולד
Zeppole עם רוטב שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 250 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו "צפולי תפוחים עם רוטב נוטף ג'לי", Zeppole כתום ושוקולד, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שוקולד בקערה בינונית. Stircream ודבש בסיר קטן חום overmedium עד התערובת מתחילה בועה;לשפוך על שוקולד להקציף עד חלקה.תתחמם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
בקערה של מערבל לעמוד בכושר עם משוט, לשלב קמח ואת 6המרכיבים הבאים. לנצח במהירות נמוכה עד doughforms. בהדרגה להוסיף חמאה, להכות untilabsorbed בין תוספות ו occasionallyscraping למטה הצדדים של קערה. Increasespeed בינוני ומכה עד חלקלקות, על 3 דקות. לגרד בצק ממשוט וצדדים של קערה. לכסות withplastic לעטוף; לתת לעלות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים מספיק שמן לתוך עמוק, כבד 5 ליטר potto להגיע לעומק של 1 1/2"לצרף עמוק-frythermometer לצד סיר חום overmedium שמן חום עד שהוא מגיע 325°f. עבודה inbatches, טיפה בצק לתוך שמן על ידי heapingteepingspoonfuls (על סיבובים בקוטר 1").לבשל, להסתובב מדי פעם, עד זפולה aregolden ומבושל, על 4 דקות perbatch. באמצעות כפית מחוררת, העברהעינית מגבות נייר; ניקוז.לנפות אבקת סוכר מעל zeppole או putsugar בשקית נייר ולהוסיף zeppole; shakegently מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מגישים עם רוטב לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף