ברוב הארוחות, הסלט הוא פריט צדדי והרבה פחות חשוב ולפעמים הוא מהווה פשוט דרך לסמן וי על מנת הירקות הטריים. מתכוני הסלט שלפניכם יוכיחו שסלט יכול להיות הרבה יותר מסתם מנה בצד ואפילו מנה עיקרית. הסלט מוסיף צבע ויופי לשולחן, ריחות טריים וגיוון של ירקות (או פירות) העונה. תוספת של חלבון כלשהו לסלט הופכת אותו למנה עיקרית, ותוספות אחרות, כמו בצל מטוגן ופיצוחים הופכים אותו למנה הכי מעניינת בארוחה. ירקות שורש יהפכו לסלט חורפי ומשביע וסוגים שונים של חסה יצרו סלט אביבי וקליל במיוחד. כל המתכונים מזינים וטעימים במיוחד, ואנו בטוחים שתמצאו לפחות אחד או שניים לטעמכם.