קרם חריף של מרק אספרגוס
אם יש לך שמנת כבדה, מלח ופלפל טחון, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק אספרגוס שמנת, מרק אספרגוס שמנת, ו קרם גלם של מרק אספרגוס.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מבשלים ומערבבים בצל בחמאה עד שקוף, על 5 דקות.
יוצקים מרק עוף על בצל ומביאים לרתיחה.
מערבבים באספרגוס ותפוח אדמה; מכסים ומבשלים עד חניתות אספרגוס מכרז, על 8 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי.
מתבלים במלח, פלפל שחור ורוטב חריף.