קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם חריף של מרק אספרגוס

קרם חריף של מרק אספרגוס
אם יש לך שמנת כבדה, מלח ופלפל טחון, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק אספרגוס שמנת, מרק אספרגוס שמנת, ו קרם גלם של מרק אספרגוס.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מבשלים ומערבבים בצל בחמאה עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
3
יוצקים מרק עוף על בצל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
בצלבצל
4
מערבבים באספרגוס ותפוח אדמה; מכסים ומבשלים עד חניתות אספרגוס מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מערבבים בפלפל חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
בלנדרבלנדר
סירסיר
7
מוסיפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
8
מתבלים במלח, פלפל שחור ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב חריףרוטב חריף
מלחמלח