סלט אטריות חריף גרמני
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל אירופאי. נסו להכין סלט אטריות גרמני חם בבית. מתכון זה מספיק ל-4 מנות עם 172 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רצועות בייקון, אטריות ביצים רחבות, חומץ תפוחים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -25 דקות . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 32% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מרק אטריות חמוץ-חריף , פנקייקים בננה עם נוטלה בסגנון גרמני , וקציצות בשר גרמניות עם פריקדלן .
הוראות
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים למגבות נייר; מסננים, ושומרים כף אחת של נוזלים.
מטגנים בצל בנוזלים ששמרנו עד שהוא רך. מוסיפים את הסוכר, הקמח, המלח והחרדל ומערבבים; מוסיפים מים וחומץ עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
שטפו וסננו את האטריות; הוסיפו למחבת. ערבבו פנימה את הסלרי והפטרוזיליה; חממו היטב.
מעבירים לקערת הגשה; מפזרים בייקון ששמרנו.